På halvön Maremma i södra Toscana upplever vi tillsammans med Golf Zone Travels den njutning och livskänsla som vi förtjänat. Och som vi förväntat oss. Lockade av ord som Italien, Medelhavet, Porto Ercole och Le Mortelle Winery i Castiglione della Pescaia.
Vi upptäcker Argentario Golf Resort & Spa.
Hotellet är femstjärnigt men prisvärt, medlem av Design Hotels Group. Här får du din tid att ”uppleva ditt privata Toscana”.

Här finns 73 designade rum och en villa med utsikter över Monte Argentario, Orbetello Lagoon och golfbanan. Dessutom lockas den aktive av tennisbanor, en fotbollsplan och joggingslingor.
I paketet ingår middagar på Dama Dama Restaurant och besök med en minnesvärd, lärorik och framför allt smakfull guidning och vinprovning på bland annat Le Mortelle Winery, ägd av familjen Antinori från Florens sedan 600 år tillbaka.
Golfbanan öppnade säsongen 2006, skapad av arkitekten David Mezzacane i samarbete med Baldovino Dassù och shapern Brian Jorgensen. Trion har på bästa sätt tagit vara på det kuperade medelhavslandskapet vid halvön Maremmas naturreservat och blå lagun.
Härifrån leder broarna till fastlandet. Att denna för många ännu oupptäckta del av Toscana är Golf Zone Travels samarbetspartner kan vi med stolthet berätta. Kombinera gärna med ett par dagar i Rom.