Dom Pérignon från 1980. Golf från 1893.
Oavsett nöjen och smak blir såväl champagnen och golfen allt bättre. År efter år. Här uppe på 1850 meters höjd når livskvaliteten våra högsta höjder.
Turen har gått till St Moritz. Till de schweiziska Alpernas vackraste toppar. Till den sköna dalen med namnet Engadin och den forsande floden med ungefär samma namn. Floden har sin källa i Malajopasset, inte långt härifrån. Framför allt passerar den vackra golfbanan i Zouz.
Vi unnar oss lyxen att kombinera vårt golfspel med allt det goda sommaren i Alperna har att erbjuda. Lyxhotellen ligger tätt i St Moritz, restauranger och butiker likaså. Här finns en 150-årig historia av lyxturism. Den eleganta småstaden vid Lake Moritz har behållit sin position och välförtjänta rykte som en schweizisk toppdestination.
Golfen har nästan alltid funnits här. Under nästa år firar golfklubben sitt 125-årsjubileum och gör det då som sitt lands äldsta golfklubb.
I dag finns här 54 golfhål. 
Engadine Golf Club driver 18-hålsbanorna i Zouz-Madulain och Samedan
Den korta och knixiga men spektakulära 9-hålsbanan tillhör femstjärniga Kulm Hotel och slingrar sig uppe på höjderna i ena änden av byn, vid den gamla OS-stadion där den nyrenoverade superrestaurangen Kulm Country Club nu lockar
Hotell som Kulm och  Waldhaus-Sils tillhör Golf Zone Travels samarbetsparters. Fler charmiga alternativ finns, såväl bland bergen som i byarna.
Resan går via Zürich och vidare med Glacier Express. Enbart tågresan i det grönskande paradiset är värt resan. Direktflyg mellan Kristianstad och St Moritz känns minst lika lockande.